Maalaus- ja saneeraustyöt

Maalaukset katosta lattiaan sisällä ja ulkona. 

Julkisivujen maalaukset

Teemme sekä uudis- että saneerauskohteiden julkisivujen maalauksia pohjatöineen. Erityisosaamisalueenamme ovat puujulkisivutyöt. Julkisivumaalauksia voimme tehdä varhaisesta keväästä myöhään syksyyn ilmojen salliessa.

Pyydä tarjous

Peltikattojen maalaukset

Teemme peltikattojen puhdistukset ja maalaukset laadukkaasti. Peltikaton maalaus kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä silloin voi välttyä kalliilta kattoremontilta. Maalauksen yhteydessä tarkistamme katon kunnon ja asennamme tarvittaessa kattoturvatuotteet.

Ota yhteyttä

Saneeraustyöt

Teemme sisätilojen maalauksia uudiskohteissa ja isompia saneeraustöitä. Sisätiloissa teemme myös tarvittavat pintojen pohja- ja tasoitustyöt. Meiltä onnistuvat myös erikoismaalaukset. Maalaamme ja remontoimme huoneistoja ja asuintiloja sekä taloyhtiöiden porraskäytäviä ja muita julkisia tiloja.

Kysy lisää

Maalaustyöt ammattitaidolla

Olemme joustava ja tehokas maalausliike, joka panostaa palveluun, työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Kaikissa maalaustöissä käytämme laadukkaita maaleja ja nykyaikaisia menetelmiä. Teemme pohjatyöt huolellisesti, sillä se takaa kestävän ja kauniin maalipinnan. Maalaustyöt teemme aina asiakkaan toiveiden mukaan. 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous maalaus- tai saneerausurakasta.